Tréningek, képzések

A projektben az alábbi tréningek, képzések valósulnak meg.

 

Projekt kompetenciafejlesztő tréningünkkel készítjük fel a szakmai megvalósítókat az uniós projekt megvalósítására alkalmas ismeretek és gyakorlat megszerzésre céljából. Egységes ügyvitelei keretrendszer kialakítása, működtetése, a projekt gördülékeny megvalósítása céljából.

 

Disszeminációs tréning: A tapasztalatok megosztás a hazai szakemberek körében, tréning, kompetenciafejlesztés keretén belül. Jövő-Műhely módszer tapasztalatinak bemutatása tréning keretében. Beszélgető kör tapasztalati kipróbálása. A projekt utolsó félévében kerül sor a 3 napos tréningre, amelyen 30 fő bevonását tervezzük, legalább 15 fő projekten kívüli személy részvételével.

 

Képzés: Generációk közötti kommunikáció képzés a célcsoport részére. 30 órában  20 fő (15-25 év közötti fiatalok) részvételével. A képzési program célja, hogy megismertesse a résztvevőkkel azokkal az információkat, módszereket, amelyek birtokában képesek lesznek a különböző generációkhoz tartozó emberekkel a helyzethez igazodva használni a kommunikációs eszköztárat.